Foto organizing

Sinds ik van mijn oma haar oude Kodak No. 2 Folding Autographic Brownie kreeg, ben ik verknocht aan fotografie. Eerst zwartwit, daarna kleurenfoto’s, ook zelf ontwikkelen in mijn eigen donkere kamer. Glasplaatjes en filmrolletjes van 12, 24 of 36 opnamen.

Herinneringen zijn de meest gekoesterde bezittingen en schijnbaar het moeilijkst om te sorteren. Herinneringen aan pasgeboren babies, de eerste glimlach, de eerste stapjes, de eerste schooldag ... Foto's helpen generaties met elkaar te verbinden.

Met het digitale tijdperk werd fotograferen goedkoop en heel makkelijk voor iedereen. Digitale camera’s, tablets, smartphones, iphones ... we vereeuwigen werkelijk alles, de hele dag door.

Veel mensen zien door de foto’s het bos niet meer. Ik kan samen met u uw foto’s sorteren (papier en digitaal), papieren foto’s digitaliseren. Ik presenteer uw foto’s in prachtig vormgegeven fotoboeken die de tand des tijds zullen doorstaan. Ik maak ook diavoorstellingen voor bruiloften, begrafenissen, verjaardagsfeestjes of gewoon als aandenken aan mooie momenten.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek.