Professional organizing voor particulieren


Hoe goed je ook je best doet, het lijkt nooit genoeg. Je werkt hard, je bent er voor je partner, je gezin, je probeert je vriendinnen regelmatig te zien en je zorgt ook nog voor je ouders. Zelf kom je te vaak op de laatste plaats.

 We bewaren allemaal dingen die we mooi of praktisch vinden of waar we aan gehecht zijn. Maar sommige mensen bewaren veel. Zo veel dat het zorgelijk begint te worden. Er kán sprake zijn van hoarding of een verzamelstoornis. Werkt u met mensen bij wie u deze problematiek herkent? Bekijk deze animatie, die inzicht geeft over het werk van Professional Organizers gespecialiseerd in hoarding.

Balans Professional Organizing helpt u keuzes te maken, die u in staat stellen gestructureerder te denken en te werken en hierdoor meer grip te krijgen op uw leven. Tevens biedt Balans Professional Organizing een oplossing in privesituaties waarin het evenwicht is verstoord, bijvoorbeeld door scheiding, ziekte, burn-out of verhuizing.

Samen met u werken wij aan een blijvende gedragsverandering. Hierdoor is het resultaat permanent van aard in plaats van eenmalig. U bent in control!

Tarieven Professional Organizing particulier per 01 januari 2023
Voordat met een opdracht kan worden begonnen, zal Balans Professional Organizing met u een intakegesprek voeren van circa een uur. Hierin zullen uw wensen en verlangens worden besproken en wat wij daarin kunnen bijdragen. Dit persoonlijke gesprek zal bij voorkeur bij u thuis of op de werkplek plaatsvinden om u een nauwkeurige inschatting van de kosten te kunnen bieden.

voor particulieren met PGB            € 56,00 per uur     vrijgesteld van BTW 
voor particulieren zonder PGB        € 70,00 per uur     incl BTW                  
complete belastingaangifte            € 95,00                 incl BTW
belastingaangifte voor minima       € 45,00                 incl BTW

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek.